CINE SUNTEM

Tamplarie PVC si Aluminiu

Oferim servicii in domeniul tamplariei PVC, sub deviza „orice lucru bine facut este estetic si durabil”.
Cu specialisti care au in spate o activitate de aproape un deceniu si jumatate, va puteti baza pe noi pentru un rezultat de cele mai inalte standarde.

DETALII

CE FACEM

Tamplaria pe care o vindem sau o montam este executata de firme specializate, recunosute pe piata romaneasca pentru produsele lor de calitate superioara.
Puteti apela la noi pentru:

  • ferestre
  • usi
  • balcoane
  • diverse: plase, pervazuri, jaluzele
  • servicii intretinere (garantie si postgarantie)
DETALII

ARIA DE LUCRU

Oriunde ati avea nevoie de noi va putem ajuta !

TopWindow PVC are sediul central in Bacau insa datorita seriozitatii si preturilor de neegalat, conducem lucrari de montaj atat pe teritoriul Romaniei cat si in celelalte tari ale Uniunii Europene cum ar fi: Italia, Franta, Spania, Germania, Anglia, Austria si altele.

DETALII

NU STITI CE SA ALEGETI CAND VINE VORBA DE GEAMURI? INTREBATI EXPERTII NOSTRI.

INTREABA EXPERTUL
“Lucram cu TopWindow de mai bine de trei ani. Ne furnizeaza lunar intre 5 si 10 comenzi de tamplarie pentru export in Italia. Cand vine vorba de seriozitate ei sunt pe primul loc. Le multumesc pentru o colaborare de succes.”
IOAN MARDARE • COLABORATOR EXTERN

INTERNATIONAL

Colaboram cu peste 30 de montatori autorizati din tarile: Italia, Anglia, Spania, Cehia, Franta, Germania, Ungaria.

PARTENERIATE

Daca detineti un magazin de prezentare si doriti sa vindeti produsele noastre în calitate de reseller, puteti beneficia de o serie de avantaje.

SUCCES

Avantaje cand lucrezi cu noi: experienta firmei noastre, acordarea de suport tehnic, mostre pentru prezentare, produse de calitate la preturi avantajoase.

Suntem o echipa, cand vine vorba de tamplaria PVC sau Aluminiu dam tot ce putem pentru a satisface atat nevoile clientilor cat si exigenta noastra.

CERE OFERTA