Usi garaj sectionale

Usile de garaj sectionale sunt realizate pentru a fi folosite de catre cei care apreciaza calitatea, estetica si, mai presus de toate, siguranta.

Usi garaj sectionale

Usile de garaj sectionale sunt realizate pentru a fi folosite de catre cei care apreciaza calitatea, estetica si, mai presus de toate, siguranta.

– parcarea vehiculului in fata garajului.

– utilizarea intregului spatiu din garaj.

– montarea usilor la garaje neconventionale

Avantaje usi de garaj sectionale

Usile de garaj sectionale produse de catre Alexiana Group au fost concepute din dorinta de a oferi in primul rand calitate si siguranta maxima. Ca si usile de garaj tip rulou, usile de garaj sectionale prezinta mai multe avantaje care fac produsul sofisticat si in acelasi timp usor de utilizat. Pe langa faptul ca ofera un aspect elegant casei, usile de garaj sectionale reprezinta o buna izolatie termica si acustica. Materialul trainic din care sunt realizate permite o utilizare intensiva. Usile de garaj isi pastreaza acelasi aspect „ca nou” chiar si dupa nenumarate curatari, fiind foarte rezistente la zgarieturi sau alti factori ai naturii. Alexiana Group este producator direct si distribuitor de usi garaj sectionale, usi garaj tip rulou si usi garaj basculante, astfel ca preturile se afla printre cele mai bune din tara.

Model 1

Body 02

Model 2

Body 03

Model 3

» 3000 x 3400
» 3400 x 2400
» 3500 x 2400
» 4000 x 4400
» 5000 x 2400
» 5000 x 3000
» 5000 x 3400
Dimensiuni maxime disponibile, exprimate in (mm) specifice in
» manuala cu arc elicoloidal
» electrica cu telecomanda
Sisteme de rulare din otel zincat si role cu rulmenti. Varianta electrica a usii de garaj automata este prevazuta cu trecere pe modul manual in cazul unor probleme de natura electrica.

Panou tip sandwich anticoroziv

Izolatie cu spuma poliuretanica

Cabluri de tractiune din otel galvanizat

Sistem de rulare pe role cu rulmenti

Etansare prin garnituri la conturul usii

ATENTIE! Exista posibilitatea aparitiei diferentelor de nuante pentru aceeasi culoare. Acest aspect apare intotdeauna atunci cand este vorba de loturi diferite.

culori

Usi garaj tip rulou

Usa de garaj reprezinta un element foarte important in cadrul amenajarilor exterioare de calitate iar gama de culori va permite inviorarea peisajului casei dumneavoastra.

Optional, se poate echipa cu:

– actionare prin telecomanda – bariera electro-optica – intrerupator cu cheie – centrala cu 1 sau 2 canale – avertizor luminos – profil cu fante pentru aerisire – profil transparent pentru iluminare

Avantaje usi garaj tip rulou

Recunoscute pentru fiabilitatea si siguranta lor, usile tip rulou reprezinta alegerea ideala in echiparea garajului dumneavoastra. Confectionata din aluminiu, usa de garaj (rezidentiala) tip rulou orizontal izoleaza termic si fonic, avand lamelele umplute cu spuma poliuretanica. Acestea pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala. Prin modalitatea de inchidere-deschidere, spatiul ocupat de usa de garaj este foarte mic iar accesibilitatea este sporita. Alexiana Group este producator direct si distribuitor de usi garaj tip rulou, usi garaj sectionale si usi garaj basculante, astfel ca preturile se afla printre cele mai bune din tara.

Profil 77×18.5

Profil 55×14

» 3000 x 3400
» 3400 x 2400
» 3500 x 2400
» 4000 x 4400
» 5000 x 2400
» 5000 x 3000
» 5000 x 3400
Dimensiuni maxime disponibile, exprimate in (mm) specifice in functie de configuratie.
» manuala, prin tensionare cu arc
» electrica cu telecomanda
Sisteme de rulare din otel zincat si role cu rulmenti. Varianta electrica a usii de garaj automata este prevazuta cu trecere pe modul manual in cazul unor probleme de natura electrica.

Profile de aluminiu 55×14 mm

Umplutura cu spuma poliuretanica fara CFC

Sistem de sine cu ghidaj din aluminiu

Ax de bobinaj din aluminiu

Optional: lamela finala cu folie Renolit

Motor tubular alimentat electric

culori-usi-tip-rulou

Usi garaj basculante

Usile de garaj basculante ofera nenumarate avantaje si sunt extrem de simplu de utilizat.

Modul de fabricare a acestor usi garanteaza siguranta pentru tine si familia ta: un comutator de suprasarcina, fotocelule, arcuri speciale pentru echilibrare, forma ghidurilor si rolelelor de ghidare cu rulment.

Usile de garaj basculante nu necesita vopsire sau protectie impotriva ruginii.

Avantaje usi de garaj basculante

Ca si usile de garaj tip rulou si usile de garaj sectionale, usile de garaj basculante prezinta mai multe avantaje: Nicio intretinere pentru cativa ani. Alexiana va garanteaza utilizarea usilor de garaj basculante pentru multi ani. Procedurile de protectie anticorozive ofera durabilitate: zincare la cald a structurii, stratul usii acoperit cu galvanizare si poliester. Utilizare usoara. Usa se deschise si se inchide cu usurinta. Buna desfasurare a operatiilor este asigurata de un sistem de arcuri echilibrate si selectate in mod corespunzator si de rolele cu rulmenti care se opresc la capetele de ghidare. Te simti in siguranta. Usile basculante Alexiana sunt sigur de utilizat si certificate in conformitate cu cerintele Standardului European EN 13241-1. Un mecanism de blocare a usii in doua puncte face ca aceasta sa fie sigur blocata. Nu doar o usa de garaj. Daca alegeti optiunea de a instala o usa pietonala inglobata in cea basculanta, puteti intra in garaj confortabil, fara necesitatea de a deschide intreaga usa.
Calitate certificata In scopul de a oferi siguranta completa, procesul de fabricatie a usilor basculante se afla in permanenta sub control. Productia este realizata conform sistemului de management al calitatii ISO 9001. Usile de garaj basculante indeplinesc toate cerintele standardului European EN 13241-1. TopWindow este distribuitor de usi garaj basculante, usi garaj sectionale si usi garaj tip rulou, astfel ca preturile sunt printre cele mai bune din tara.
Productia este realizata conform sistemului de management al calitatii ISO 9001. Usile de garaj basculante indeplinesc toate cerintele standardului European EN 13241-1.